Godeco

Godeco Interior Architecture & Build

We specialize in interior design, from stunning bungalow to major renovations. Click link πŸ‘‡πŸ»

Let us bring elegance and functionality to your home with our expert design and construction services.

13/09/2026

Hari ini hari terakhir GODECO Interior Design Open Day! πŸ‘‹πŸ»

Kalau tengah planning nak renovate rumah tapi masih blur nak mula dari mana, masih sempat untuk datang dan discuss dengan designer kami.

Bawa je gambar rumah, floor plan atau idea yang dah ada. Kita boleh bincang sama-sama tentang layout, design direction, material dan renovation scope yang sesuai untuk rumah anda.

Tak sempat register online? No worries.

Walk-in pun boleh hari ini sebelum 3PM.

πŸ“… 13 September 2026 β€” Hari Terakhir
⏰ 10AM–5PM
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Kalau nak datang, make sure walk in before 3PM.

12/09/2026

Rumah dah lama, tapi masih ada potential untuk jadi rumah yang lebih selesa dan sesuai dengan cara hidup sekarang.

Bila ruang dah lama, biasanya ada beberapa perkara yang boleh dikaji semula β€” layout, flow ruang, storage, lighting dan overall design direction.

Tak semestinya semua benda perlu diubah. Yang penting, faham dulu keadaan rumah dan apa yang sebenarnya diperlukan.

Dengan planning yang jelas, lebih mudah untuk tentukan scope renovation dan susun ruang supaya lebih practical untuk kegunaan harian.

Kalau anda tengah planning untuk transform rumah lama, datang ke GODECO Interior Design Open Day untuk discuss idea dan renovation plan bersama designer.

πŸ“… 12–13 September 2026
⏰ 10AM–5PM
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Free consultation tersedia, bersama peluang memenangi voucher cabutan bertuah sehingga RM10,000.

Register di sini:
https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

11/09/2026

Baru beli rumah subsale tapi bila tengok keadaan rumah, terus rasa banyak benda kena renovate?
Jangan terus decide nak ubah semuanya.

Untuk rumah subsale, keadaan sedia ada memang perlu diperiksa dulu daripada layout, condition ruang, fungsi setiap area sampailah kepada scope renovation yang diperlukan.

Bila semua ni dah jelas, barulah lebih mudah untuk plan design dan budget dengan lebih teratur.

Di GODECO Interior Design Open Day, anda boleh dapatkan free consultation bersama designer untuk discuss rumah anda dan renovation plan yang sesuai.

πŸ“… 12–13 September 2026
⏰ 10AM–5PM
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Tengah planning nak renovate rumah subsale? Register di sini:

https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

10/09/2026

Untuk renovation yang melibatkan investment besar, perkara pertama yang perlu jelas bukan design semata-mata.

Scope renovation dan breakdown cost pun kena difahami dari awal.

Sebab bila anda tahu apa yang perlu dibuat, apa yang sesuai dengan rumah dan bagaimana kos renovation diagihkan, lebih mudah untuk buat keputusan dengan yakin.

Di GODECO Interior Design Open Day, homeowners boleh dapatkan free consultation bersama designer untuk discuss renovation plan, planning direction dan cost estimation berdasarkan keperluan rumah.

Kami juga menyediakan exclusive Open Day promotion, termasuk peluang untuk memenangi voucher cabutan bertuah sehingga RM10,000.

πŸ“… 12–13 September 2026
⏰ 10AM–5PM
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Kalau tengah planning untuk renovation rumah, boleh register untuk session anda di sini:

https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

09/09/2026

Dari ruang asal kepada ruang yang lebih warm, selesa dan mempunyai karakter tersendiri 🀎

Ini ialah Before & After salah satu projek kami di East57, Taman Melawati.

Menggunakan konsep Modern Tropical, kami gabungkan elemen natural, tona earthy dan sentuhan moden untuk mewujudkan suasana yang lebih tenang dan inviting. 🌿✨

Bagi kami, design yang baik bukan hanya tentang bagaimana ruang itu nampak, tetapi bagaimana ruang tersebut boleh digunakan dan dirasai oleh pemiliknya.

Nak lebih banyak design inspiration? 🌿 Follow GODECO Official untuk lebih banyak inspirasi rumah. ✨

09/09/2026

Baru dapat rumah baru tapi masih tak tahu nak mula ID & renovation dari mana?

Sebenarnya sebelum pilih colour, material atau konsep, ada beberapa perkara yang lebih penting untuk disusun dulu.

Layout, flow ruang, design direction dan anggaran renovation cost perlu difahami supaya anda boleh plan dengan lebih jelas dan tahu ke mana investment renovation anda akan pergi.

Di GODECO Interior Design Open Day, anda boleh bincang terus dengan designer tentang idea rumah anda, flow renovation dan anggaran kos berdasarkan scope yang diperlukan.

Pengunjung juga boleh nikmati diskaun design fee dan voucher sepanjang Open Day.

πŸ“… 12–13 September 2026
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Kalau baru dapat rumah dan tengah plan renovation, boleh register di sini:

https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

08/09/2026

Rumah dah lama dan rasa macam dah sampai masa untuk renovate?

Sebelum terus fikir nak tukar semua benda, cuba tengok dulu apa yang rumah tu sebenarnya perlukan.

Ada ruang yang mungkin boleh dikekalkan. Ada p**a layout atau area tertentu yang lebih sesuai diubah supaya rumah lebih selesa dan praktikal untuk digunakan.

Sebab renovation yang baik bermula dengan understanding keadaan rumah dan planning yang jelas β€” bukan sekadar pilih design yang nampak cantik.

Kalau anda tengah plan untuk renovate rumah lama, boleh datang ke GODECO Interior Design Open Day untuk bincang terus dengan designer tentang idea, layout dan scope renovation rumah anda.

πŸ“… 12–13 September 2026
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

Register di sini:
https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

🏑 SEE YOU THERE! πŸ‘‹πŸ»βœ¨Okay, dah save date belum? πŸ‘€Kalau tengah planning nak renovate rumah, come meet us!Boleh sembang den...
08/09/2026

🏑 SEE YOU THERE! πŸ‘‹πŸ»βœ¨

Okay, dah save date belum? πŸ‘€

Kalau tengah planning nak renovate rumah, come meet us!

Boleh sembang dengan designer kami, share idea, discuss apa yang you perlukan & dapatkan advice yang sesuai untuk rumah you.

Tak perlu datang dengan semua benda dah figured out β€” just bring your ideas, we’ll help you from there. 🀍

πŸ“… 12–13 September 2026
⏰ 10AM – 5PM
πŸ“ One South Streetmall, Seri Kembangan

🎟️ Slot terhad!
Secure your slot sekarang πŸ‘‡πŸ»

πŸ‘‰πŸ» https://godecoservices.yzza.io/e8rpnl

Let’s build something great together. See you there! 🫢🏻

07/09/2026

✨ Another Day, Another Cerita Design ✨

Kali ni, our designer Amirah nak share satu interesting element dalam design rumah ni πŸ‘€πŸŒ³

Nampak pokok tu? Yes, memang sengaja jadi sebahagian daripada design! 😍

Bukan sekadar nak bagi cantik, tapi element ni buat keseluruhan ruang rasa lebih hidup, natural & ada character tersendiri.

Sometimes, satu detail je dah cukup untuk change the whole feel of a space ✨

Jom dengar Amirah cerita lebih lanjut tentang design ni!

RenovationMalaysia

07/09/2026

POV: When You Hire GODECO as Your Interior Designer

Ingat designer pilih sofa, colour & material je? Actually kena turun site, check details, discuss dengan team and make sure everything ikut plan.

Behind the pretty final result, banyak benda yang kena settle dulu.

That’s the part you don’t always see. 😌

Address

One South, Streetmall Seri Kembangan
Kajang
43300

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Godeco posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Godeco:

Shortcuts

Share